top of page

EFIX eSteer 10

eSteer 10 on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen maatalouden moninaisiin tarpeisiin. EFIX tukee aina RTK-tarkennusta ja on varustettu päistekäännös ominaisuudella. Automaattiohjaus soveltuu niin etu- ja takapyörä ohjattuihin kuin runko- ja liukuohjattuihinkin koneisiin.

EFIX eSteer 10 hyödyntää all-in-one ohjausyksikköä, joka sisältää 4G moduulin, IMU sensorin ja GNSS moduulin, tämä helpottaa järjestelmän asentamista ja siirtoa koneiden välillä. Yhdistetty GNSS ja INS kallistuksen kompensointi teknologia takaa 2,5 cm pass-to-pass tarkkuuden jopa vaikeissa olosuhteissa.

Automaattiohjaussarjaan kuuluu vastaanotin, sähköinen ohjauspyörä, näyttö ja kamera kiinnitystarpeineen ja johtosarjoineen. Meiltä saat automaattiohjauksen aina halutessasi asennettuna.

Hinta 4190 € alv. 0

Aina RTK-valmis automaattiohjaus ilman avausmaksuja. Käytössäsi on myös sateliittipohjainen H-PPP tarkennus jolla senttimetritarkkuus aina ilmaiseksi!

Suomenkielinen käyttöliittymä on helppo ja nopea omaksua. Järjestelmän kalibrointi on helppoa automaattisen kalibrointitoiminnon avulla.

IP69K luokiteltu all-in-one vastaanotin sisältää 4G moduulin, IMU sensorin ja GNSS moduulin, kaikki samassa paketissa. EFIX automaattiohjaus perustuu vain kolmeen pääkomponenttiin!

Laadukas ja hiljainen sähköinen ohjauspyörä on helppo ja nopea asentaa lähes mihin tahansa koneeseen. eSteer10 on aina varustettu myös päistekäännös ominaisuudella.

Lisävarusteet

eSteer10 on varusteltavissa vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi. Kysy lisää!

ohjauskulman anturi

Ohjauskulman anturi

Ohjauskulman anturi takaa suorituskyvyn myös erittäin haastavavissa olosuhteissa.

Siirtosarja

johtosarja

Siirtosarjan avulla järjestelmän siirtäminen koneesta toiseen onnistuu näppärästi.

isobus

ISOBUS varustelu

ISOBUS UT varustelulla ISOBUS-yhteensopivien koneiden hallinta samalta näytöltä.

Asennukset

YLIVOIMAINEN TYÖKALU

Käytön helppous aina asennuksesta työhön, ovat eSteer10 järjestelmän suunnittelun kivijalka. eSteer 10 käyttäjänä voit olla varma, että viljelytoimesi ovat tarkkoja ja tehokkaita. Automaattiohjaus kykenee vaivattomasti säilyttämään 2,5 cm pass to pass tarkkuuden 0,2 km/h nopeudesta aina 25 km/h saakka. Tarkkuuden ja helppuden ansiosta se on monikäyttöinen ja luotettava ratkaisu kaikkiin viljelytoimiin.

Ota yhteyttä ja suunitellaan juuri sinun tarpeeseen sopiva paketti!

EFIX eSteer10 kuva
bottom of page